Prodaja investicijskog zlata za BITCOIN

Vlasnik ste investicijskog zlata koje biste željeli prodati? Isplata u kunama i devizama nije Vam trenutno zanimljiva?

Tvrtka Moro otkupljuje sve zlatne investicijske poluge kovnice Argor Heraeus – Švicarska i Münze Österreich – Austrija, čistoće 999,9 / 1000, kupljene kod nas, te uplatu osim u eurima, kunama vrši i u Bitcoin-ima.

Poluge možete osobno donijeti u jednu od naših poslovnica : Zagreb (Ivana Lučića 2a, 10 000 Zagreb – Eurotower) ili Ljubljana ( Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana – WTC), ili poslati osiguranom poštom Fedex-om na jednu od gore navedenih lokacija, sa specifikacijom što je točno u pošiljki.

Prilikom slanja pošiljke, na mail support@moro.si , potrebno je poslati sliku na kojoj je vidljiva osoba i njen identifikacijski dokument (osobna iskaznica ili putovnica), radi identifikacije prema Zakonu o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma.

Tvrtka Moro primljenu pošiljku otvara pred komisijom, kako bi se utvrdila čistoća, kvaliteta i kvantiteta poslanih poluga prema specifikaciji.

Ukoliko je sve u redu i u skladu sa Općim uvjetima poslovanja, cijena se fiksira i vrši se otkup, te se isplata vrši Bitcoin-om uplatom na dati Wallet.

Ukoliko nešto nije u redu sa zlatnim polugama i samom pošiljkom, tvrtka Moro vraća kompletnu pošiljku pošiljatelju.

Sve što Vam treba da biste dobili svoj iznos za prodane poluge, je Wallet na koji želite primiti uplatu.

 

Tamara Beljak