Otkup zlata

 • Ako želite investicijske poluge ili kovanice prodati tvrtki Moro, prodaju najavite putem e-maila, telefonom, faksom ili osobno u našem zagrebačkom uredu na adresi Ivana Lučiča 2a, Eurotower/11. kat.
  Cijena otkupa utvrđuje se u trenutku isporuke proizvoda, odnosno pisane potvrde. Svaka potvrđena najava otkupa od tvrtke Moro je obvezujuća.
 • Polazište za izračun otkupne cijene, trenutna je vrijednost zlata na burzi koja je otvorena u trenutku Vaše prodaje i unutar radnog vremena tvrtke Moro. Cjenik je online povezan sa svjetskom burzom i objavljuje se na web stranici tvrtke Moro.Tvrtka Moro zadržava pravo na izmjenu otkupne cijene u slučajevima kada:

  – zlatne poluge i kovanice nisu na cjeniku tvrtke Moro

  – zlatne poluge i kovanice nisu kupljene od tvrtke Moro

  Tada se otkupna cijena formira se na osnovu trenutne burzovne cijene smanjene za 1 euro po gramu (preračunato u kune prema aktualnom tečaju u trenutku otkupa).

  Dakle, kod otkupa takvih zlatnih poluga ili kovanica, cijena se definira u sjedištu tvrtke Moro.

 • Nakon stručnog pregleda proizvoda od plemenitih metala u sjedištu tvrtke Moro, isplata će biti izvršena u roku 3 radna dana na vaš transakcijski račun. Plaćanje gotovinom moguće je u okviru Zakona o SPNFT-u u iznosu do 105.000,00 kuna.

 

Molimo za pravovremenu najavu otkupa.