Otkup zlata

  • Ako želite investicijske poluge ili kovanice prodati tvrtki Moro, prodaju najavite putem e-maila, telefonom  ili osobno u našem zagrebačkom uredu, na adresi Ulica kneza Branimira 71a.
    Cijena otkupa utvrđuje se u trenutku isporuke proizvoda, odnosno pisane potvrde. Svaka potvrđena najava otkupa od tvrtke Moro je obvezujuća.

Polazište za izračun otkupne cijene, trenutna je vrijednost zlata na burzi koja je otvorena u trenutku Vaše prodaje i objavljena je na cjeniku  unutar radnog vremena tvrtke Moro. Cjenik je online povezan sa svjetskom burzom i objavljuje se na web stranici tvrtke Moro.Tvrtka Moro zadržava pravo na izmjenu otkupne cijene u slučajevima kada:

– zlatne poluge i kovanice nisu na cjeniku tvrtke Moro

– zlatne poluge i kovanice nisu kupljene od tvrtke Moro

Tada se otkupna cijena formira  na osnovu trenutne burzovne cijene smanjene za do 2 eura po gramu (preračunato u kune prema aktualnom tečaju u trenutku otkupa).

Dakle, kod otkupa takvih zlatnih poluga ili kovanica, cijena se definira u sjedištu tvrtke Moro.

  • Nakon stručnog pregleda proizvoda od plemenitih metala u sjedištu tvrtke Moro, isplata će biti izvršena najkasnije u roku 3 radna dana na vaš transakcijski račun. Plaćanje gotovinom moguće je u okviru Zakona o SPNFT-u u iznosu do 75.000,00 kuna.

 

Molimo za pravovremenu najavu otkupa.