Tvrtka MORO službeni zastupnik švicarske kovnice PAMP

Obavještavamo klijente da je Moro prva tvrtka u Sloveniji i Hrvatskoj koja je postala službeni zastupnik švicarske kovnice PAMP SA, koja je po kvaliteti i dizajnu u samom svjetskom vrhu. Time smo proširili našu ponudu investicijskih zlatnih poluga i omogućili kupcima da odaberu između tri međunarodno likvidnih kovnica; švicarskog Argora Heraeusa i PAMP-a, te bečkog Austrian Mint.

PAMP kovnica je akreditirana od strane LBMA Good Delivery, što je najviši međunarodni standard za kvalitetu zlatnih poluga. On osigurava međunarodnu likvidnost zlatnih poluga u bankama i trgovinama investicijskim zlatom.

PAMP poluge sa VERISCAN-om i Fortune biti će dostupne u Moro u masama od 1, 2.5, 5, 10, 20, 31.1035, 50 i 100 grama te od 250, 500 i 1000 grama, koje dolaze uz tiskani certifikat kovnice.

Kovnica PAMP osnovana je 1977. godine, a pored kovnice Argor Heraeus  glasi za jednu od svjetskih elitnih proizvođača proizvoda od plemenitih metala. Skraćenica PAMP  dolazi od – Precious Artistic Metal Products – proizvodi od plemenitih metala. Osim kvalitete, fokusiraju se na umjetnost i dizajn, a prva je kovnica koja je koristila ukrasne motive, poput božice Fortune, za ukrašavanje poluga od plemenitih metala. Fortuna, rimska božica blagostanja, prikazana je sa svim svojim mitskim atributima, od grede pšenice, maka, roga i vrijednih novčića do kotača sreće. Takozvana Lady FortunaTM  tako je postala zaštitni  znak PAMP kovnice.

Investicijsko zlato kovnice PAMP poželjno je među investitorima, od središnjih banaka, fondova do individualnih investitora.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA VERISCAN

PAMP koristi VERISCAN sustav, jedinstvenu tehnologiju, patentiran i proizveden isključivo za PAMP. Skeniranjem sustav učinkovito identificira svaki registrirani proizvod. Sustav omogućuje skeniranje zlatnih i srebrnih PAMP poluga vrlo precizno ili na mikroskopskoj razini. Dakle, omogućava da i pojedinac i distributer  mogu provjeriti autentičnost investicijskog zlata, srebra i na taj način lako smanjuju rizik od mogućih krivotvorina.

VERISCAN sigurnosnu tehnologiju mogu koristiti vlasnici iPhone 6, 6S ili noviji i korisnici PC softvera.

Foto: pamp.ch

Prevela: Tamara Beljak