Kupnja investicijskog zlata sa BITCOIN-om

Tvrtka Moro nudi mogućnost kupnje investicijskog zlata – zlatnih poluga, koje su posebno naznačene BITCOIN-om.

Za plaćanje BITCOIN-om potreban je pametni telefon sa instaliranom aplikacijom Bitcoin Wallet, ili pristup Bitcoin Wallet-u putem računala

 

Kako kupiti?

Na web stranici www.moro.si/bitcoin je prikazan cjenik tvrtke Moro, sa proizvodima koje je moguće kupiti za Bitcoin/e. Na cjeniku su zlatne investicijske poluge kovnice Argor Heraeus – Švicarska i Münze Österreich – Austrija, čistoće 999,9 / 1000.

Cijene poluga su izražene u eurima (€), te klijent prilikom kupnje dobiva račun izražen u € preko platnog modula www.bitpay.com te vrši uplatu Bitcoin-a.

1. KORAK – kod željene poluge kliknite na ikonu “KUPI”, cijena je izražena u € i Bitcoin-u

2. KORAK – unesite potrebne podatke, te nakon potvrde o suglasnosti s općim uvjetima trgovanja, cijena se fiksira

3. KORAK – biti ćete preusmjereni na link www.bitpay.com, gdje će biti prikazan QR sadržaja: adresa primatelja, podati o platitelju i iznos Bitcoin-a.

4. KORAK – pametnim telefonom skenirajte dobiveni QR kod, ili klikom na link kako biste preusmjerili podatke u vaš BITCOIN Wallet, te tamo dovršili kupovinu. Vremenski okvir za uplatu od generiranja QR koda je 15 minuta, te po isteku vremena, nećete više biti u mogućnosti platiti bez generiranja novog koda.

Tvrtka Moro dobiva obavijest o transakciji, te po primitku uplate na TRR tvrtke Moro, priprema poluge za preuzimanje.

U slučaju da se kupac odluči za osobno preuzimanje, tvrtka Moro obavještava o datumu preuzimanja na jednoj od odabranih lokacija : Zagreb (Ivana Lučića 2a, 10 000 Zagreb – Eurotower) ili Ljubljana ( Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana – WTC) .

Kupac može kupljene poluge pohraniti i u sefu tvrtke Moro, za što je potrebno da iz Internet trgovine ispiše račun i potvrdu o pohrani, koja sadrži serijski/e broj/eve zlatnih investicijskih poluga i uvjete pohrane.

Uvjete pohrane i cjenik možete pronaći na stranici https://www.moro.si/bitcoin/storage/.

Preuzimanje investicijskih zlatnih poluga je prema odredbama Općih uvjeta tvrtke Moro.

Plaćanje sa Bitcoin-om je brzo i sigurno, ne trebate gotovinu, niti imate dodatnih troškova provizije za plaćanja putem UPN naloga. Plaćene narudžbe preuzimate odmah po uspješno provedenoj transakciji ili iste pohranite u sefu tvrtke Moro.

Tamara Beljak